Keer terug naar wie je echt bent.

 

Loop je helemaal over? Je hebt het idee continu ‘aan’ te staan. Je hebt constant stress, kunt niet meer ontspannen. Jouw emmer is vol en alles wat er nog nog bij komt voelt als veel te veel. Je bent op, je kunt niet meer. 

Zit jij helemaal vast in je hoofd?

Heb je totaal geen energie meer om iets op te pakken? 

Kun je urenlang piekeren?

Kun je niet meer genieten van de kleine dingen?

Kun je geen keuzes maken, omdat je maar niet bij je gevoel kunt komen?

Voel je dat er veel meer in jou en in je leven zit?

Dingen waar je bij zou kunnen komen als je los zou laten wat je niet meer dient?

Hou jij ook, onbewust en ongewild, nog vast aan dingen die je in het verleden zijn overkomen? Je wil het misschien geen trauma noemen, want dat is toch zo’n groot woord. Maar ergens weet je wel dat het je belemmert. Het houdt je tegen. Het zorgt dat je in je hoofd leeft en geen idee hebt wat je gevoel je wil vertellen. Je lichaam begon een tijd geleden al tegen je te fluisteren, maar jij wilde het niet horen. Inmiddels schreeuwt het. Met klachten als spanningshoofdpijn, of maagpijn, hartkloppingen, of met veel te veel stress, huilbuien of een enorm kort lontje. Met nooit meer even echt tot rust kunnen komen. Constant in de vecht-, vlucht- of bevries modus. Je voelt je onveilig en totaal niet jezelf.

 

Je zit zo veel in je hoofd, je weet niet eens meer wat je nu eigenlijk echt wilt.

 

Je bent het zo zat. Het moet anders. En het kan ook anders.

Je kunt weer voelen wie je echt bent.

Je kunt weer ontspannen.

Je kunt genieten, zelfs van de kleine dingen.

Je kunt loskomen van je verleden, echt!

En misschien denk je dan: ‘Ja, maar dan moet ik alles herbeleven. Dan moet ik dwars door het verdriet.’ En dat wil je natuurlijk niet. Maar wat als ik je vertel dat het allemaal echt niet zo zwaar hoeft te zijn? Dat je dingen kunt verwerken en los kunt laten zonder dat het voelt als een straf? En dat je je zo veel lichter zult voelen als je het aangegaan bent?

Wil jij je ook weer goed voelen?

Exire biedt op maat gemaakte Burn-Out trajecten aan zodat jij je snel weer veel beter voelt. Trajecten worden vaak vergoed door de werkgever. Laat hierin jouw contactgegevens achter zodat we samen kunnen kijken wat voor traject het beste bij jou pas.

Exire is aangesloten bij de Vitaliteitsgroep

 

Kennismaken doe ik graag.

Neem vrijblijvend contact op voor vragen.

Contact

Locatie

Meidoornstraat
Sint Oedenrode

Telefoonnummer